Føre regnskap selv

100% skybasert

Uni Economy er bygget på nyeste tilgjengelige teknologi. Med sitt tilpasningsdyktige og fleksible rammeverk kan du være trygg på at denne løsningen takler utfordringer som kommer. Med Uni Economy er du rustet for fremtiden.

Innovativ teknologi

Løsningen benytter innovativ teknologi for køhåndtering og varsler på hendelser, jobber og repeterende oppgaver. Du får tilgang til funksjoner i regnskap, salg og time. Du kan ta bilder av bilag og sende rett inn i økonomisystemet. Du kan tildele og godkjenne inngående faktura. I appen kan du også opprette salgsfaktura, kunder, produkter, salgsordre og tilbud, i tillegg til å føre timer. Her kan du også ha dialog med andre brukere via chat og meldinger.

Hvorfor velge Uni Economy?

Sømløst samarbeid

På alle nivå i systemet kan du ha dialog via chat eller meldinger med dine medarbeidere eller kunder. Systemet støtter dialog helt ned på bilags- og ordrenivå. Historikken vil da kunne lagres for senere bruk.

PRØV UNI ECONOMY GRATIS I 30 DAGER!

Nysgjerrig på fremtidens økonomisystem? Nå kan vi tilby våre kunder en gratis 30 dagers prøveperiode på Uni Economy.

Brukervennlig

Bruk mobilen til å samle data. Ansatte kan f.eks. bruke mobilen til å dokumentere reiseutlegg. Kjøpsfaktura kan tas bilde av og lastes opp i fakturamottak og godkjennes via mobil.

Support

Vi har en egen supportavdeling med sertifiserte konsulenter med spesialkompetanse innenfor både regnskap og programvare. Konsulentene våre kan hjelpe deg med support og konsulenthjelp på alle løsninger vi leverer, som f.eks. Uni Economy Regnskap, Salg, Lønn og Time.

Automatiserte prosesser

Systemet åpner for automatisering av jobber i alt, fra fakturamottak og OCR-tolking til automatisk oppretting av kunde, leverandør og ansatt.
Fyll inn dine opplysninger for bestilling av en gratis prøveperiode på 30 dager

  Firmaopplysninger

  Laster

   Kontaktperson

   Jeg samtykker til bestillingsvilkår og personvernerklæring

   Løsninger - Se video

   Regnskap

   Effektiv bilagsføring i skyen, med et fakturamottak som gjør internfakturering mellom selskaper og klienter til en lek.

   Lønn

   Nå kan du kjøre lønn direkte fra skyen, hvor som helst, når som helst. Opprett nye ansatte, generer a-melding, send inn og hent tilbakemelding.

   Time

   Få kontroll på timene. Før timer fra desktop, nettbrett eller mobil. Opprett stillingsmaler, legg inn personer, timearter og overfør timer direkte til lønn og ordre.

   Salg

   I Uni Economy er opprettelse av tilbud, overføring av ordre og utsending av faktura designet for brukeren. Salg har aldri vært så enkelt.